Vild med film? Deltag i FilmHoldet

Kom og mød andre filmentusiaster på biblioteket. For voksne.

Vi mødes én søndag om måneden på Nærum Bibliotek for at se en film, der ikke længere kan ses i biograferne, men som udmærker sig ved sjælden høj kvalitet, indholdsmæssigt, skuespilmæssigt og/eller fotografisk.

Først gang FilmHoldet træder sammen er d. 22.3 kl. 14.00-17.00, hvor vi viser en meget anmelderrost film om The Fugue Quartet fra Manhattan. Filmen er fra 2012 og viser den nyligt afdøde Philip Seymour Hoffmann i en af sine fineste præstationer.

Derefter holder FilmHoldet pause til søndag d. 27.9, hvor det er begyndt at blive filmvejr igen og forsætter så den sidste søndag i hver måned.

Bliv og diskutér filmen
Vi vil mødes over en kop kaffe eller te, og benytte de første 5-10 minutter på kort information om filmen, dens indhold og tilblivelse, hvis der er noget af interesse.

Dernæst vil vi se filmen sammen, og efterfølgende kan de, der har lyst, blive til en diskussion om filmens indhold og skuespil levede op til forventningerne, om den startede nye tankerækker eller om den ændrede vores indstilling verden omkring os.

Vi vil ikke se film, hvis eneste formål er at udstille vold, ren action og/eller computeranimation.

Praktisk information
Den frivillige tovholder for FilmHoldet er Martin Angelo fra Holte, som har læst film- og medieanalyse og filmhistorie og har en stor passion for film, især film fra 1940’erne – 1960’erne.

Der er plads til otte mennesker og filmene bliver vist i det lille mødelokale på Nærum bibliotek.

Tilmelding
Hvis gode film, samtale og en kop kaffe eller te i hyggelige omgivelser, kunne være noget for dig, så hør mere og tilmeld dig hos Jonas på jonas@rudersdal.dk eller 46115733.