Hvordan bliver jeg bruger?

Du skal være oprettet som bruger for at kunne reservere, låne og anvende alle vores digitale tilbud.

Ny bruger

For at kunne oprette dig som bruger ved biblioteket, skal du bruge dit NemID/MitID, og du skal være fyldt 18 år. Du skal desuden have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster.

Opret dig som låner her

Sundhedskortet er dit lånerkort. Børn under 16 kan vælge at få et særligt lånerkort. Kortet skal medbringes hver gang du låner.Lånerkortet er personligt, og du er ansvarlig for det materiale, der er lånt på det. Mister du kortet skal du straks kontakte biblioteket for at få det spærret.

Børn og unge under 18 år

Som forælder eller værge kan du selv oprette børn eller unge under 18 år som bruger ved biblioteket. Du skal bruge dit NemID/MitID til at validere oprettelsen og desuden have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster.

Det er dig som indmeldende forælder, der personligt bliver tilknyttet kontoen som økonomisk ansvarlig. Hvis I ønsker at skifte økonomisk ansvarlig f.eks. til den anden forælder, kan det ske ved at henvende sig personligt i udlånet med gyldig legitimation.   

Opret dit barn som bruger her

Udlændinge uden permanent opholdstilladelse

Er du udlænding uden permanent opholdstilladelse, skal du medbringe dit pas eller flygtningekort. Biblioteket kan opkræve et depositum, og der kan forekomme begrænsninger i låneretten.

Uden fast bopæl

Har du ikke fast bopæl, kan biblioteket opkræve et depositum, og der kan forekomme begrænsninger i låneretten.