IT-vejledning

På Hovedbiblioteket i Birkerød kan du få hjælp til brug af computer, tablets og smartphones af Ældre Sagen og af Rudersdal Bibliotekernes IT-vejleder Jan Andersen.

F.eks. hjælp til selvbetjening i det offentlige, hvor du skal bruge NemID, kommunikation på internettet og til, hvordan du vedhæfter et foto i en e-mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at møde op og få vejledning.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og forholdsregler vedrørende coronavirus. Vi tager derfor forbehold for ændringer af nedenstående tidspunkter og muligheden for at få personlig IT-vejledning.

Rudersdal Bibliotekernes it-vejleder Jan Andersen

It-vejledning starter igen fra 3. august 2020.

Birkerød fredag kl. 10.00-12.00 
(OBS husk at skrive dig på listen, når du er ankommet)

Holte Torsdag kl. 10.00-12.00 
(OBS husk at skrive dig på listen, når du er ankommet)

Nærum Du kan aftale at mødes med din IT-vejleder på Nærum Bibliotek. Skriv til jand@rudersdal.dk eller ring på 46 11 57 35 for at lave en aftale.

Aflysning kan forekomme. Ring evt. 46 11 57 10 eller på denne side, hvis du vil være sikker på, at IT-vejlederen kommer.

Ældresagen

Ældresagen Rudersdal udbyder i efteråret IT-vejledning via telefon eller hjemmebesøg. Vejledningen varetages af ulønnede frivillige med IT-erfaring, som kan kontaktes mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00-16.00 på vagttelefon 20 45 00 68. Startdato: 1. september.

Se aeldresagen.dk for mere information om kurser og hjælp til IT hos Ældresagen.