Book et studierum

Har du brug for et studierum, hvor du kan sidde i fred og ro og koncentrere dig om din opgave?
Har du brug for et sted, hvor du kan holde et lille møde, eller hvor I nogle stykker kan sidde og arbejde. Eller mangler du et sted, hvor du kan sidde i fred og ro og koncentrere dig om din opgave?
 
Grupperum og studiecelle
På Hovedbiblioteket i Birkerød har vi en studierum (til 1 til 2 personer) og et grupperum (til 2 eller flere personer) til disse formål. I studiecellen og grupperummet står en computer, du er velkommen til at benytte. Du skal logge dig ind på computeren senest ti minutter efter starten af bookingperioden for at bevare den reserverede tid. I grupperummet er der et mødebord til op til seks personer. Du kan max booke rummene i 4 timer pr. dag inden for bibliotekets normale åbningstider. 

Hvis knappen ikke virker kan du klikke på dette link.

 

OBS!

  • Husk evt. at medbringe dit eget USB-stik, hvor du kan gemme dine dokumenter. Alt, der gemmes på computerne i disse rum, bliver slettet, når computeren slukkes. Har du ikke et USB-stik, kan du låne et i Ekspeditionen. En anden mulighed er at sende dine dokumenter pr. e-mail (fra din egen e-mail indbakke) til din egen e-mailadresse. På den måde sikrer du dig, at der ikke er dokumenter, som går tabt. 
  • Der kan være tidspunkter, hvor der ikke er åbnet for bookning pga. andre aktiviteter.