Lokalt

Dér, hvor Københavns forstæder hører op og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder, ligger Rudersdal Kommune.

På bibliotekerne kan du finde pjecer om kommunens tilbud, hvor du kan få inspiration til gode oplevelser. Forneden kan du også finde mere information om kommunen og dens tilbud.

Turist

Uanset om du kommer langvejs fra eller måske bor ganske tæt på, er du velkommen til at besøge os. Rudersdal Kommune er en grøn kommune, som ligger dér, hvor Københavns forstæder hører op og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder.
» Turistinformation

Oplevelser

Oplev Rudersdal er borgerne i Rudersdals digitale guide og overblik over det samlede  oplevelses- og kulturudbud i Rudersdal
» Oplev Rudersdal

Kulturklubben er til dig, der er interesseret i kunst og kultur i bred forstand, og som ønsker målrettet information og tilbud om kulturoplevelser og særlige arrangementer.
» Kulturklub Rudersdal
 
På Rudersdal Kommunes hjemmeside kan du finde inspiration til seværdigheder, museer, kunst og kultur, som er et besøg værd.
 

Natur

Rudersdal Kommune har masser af smukke grønne naturområder. På Rudersdal Kommunes hjemmeside kan du finde inspiration til skovturen, cykelturen eller fisketuren.
» Brug naturen på Rudersdal Kommunes hjemmeside

På Skov- og Naturstyrelsens hjemmeside kan du finde aktiviteter og ture ud i naturen og hente turfoldere fra hele landet. Udinaturen.dk er et interaktivt kort, som samler naturtilbud i hele Danmark.


Kommunen

På kommunens hjemmeside kan du bl.a. finde en oversigt over forvaltningen, information om kommunens serviceydelser, kontaktadresser til kommunalbestyrelsen, adresser og telefonnumre mv. på kommunens institutioner samt et foreningsregister.