Billede: Filmstriben
Billede: Filmstriben

Stor opdatering til Filmstriben

24.07.17
Filmstriben har fået en ny opdatering, så du kan se film i bl.a. Chrome, Firefox, Edge og Safari.

Hvis du mangler en god film i den regnfulde danske sommer, så brug bibliotekernes filmtjeneste Filmstriben. Her kan du bl.a. se Hell or High Water, Antboy 3, Macbeth og The Nice Guys. 

Filmstriben er lige blevet opdateret, så du nu kan anvende Google Chrome, Firefox, Edge og Safari til at se film. Og der er flere nye tiltag på vej bl.a. en Android app, AirPlay og Chromecast.

På Windows og Mac computere
Filmstriben understøtter nyere versioner af Microsoft styresystemer og Mac OS. Filmstriben understøtter Google Chrome, Firefox, Edge og Safari. Internet Explorer anbefaler vi ikke at anvende.

På iPad og iPhone
Du kan fortsat anvende app’en Filmstriben Next, som du kan hente i App Store. Hvis du allerede har app’en installeret på din enhed skal du huske at opgradere til den nyeste version, ellers virker Filmstriben ikke. Du skal anvende nyeste version af iOS styresystem. Du er fortsat nødt til at anvende skærmdublering hvis du vil caste dine film til et Apple tv fra din enhed (der kommer en opdatering af app’en efter sommer som giver mulighed for ægte AirPlay).

På Android tablet og telefon
På Android enheder skal du anvende Chrome browser og du kan starte filmen direkte fra browseren. Vi kan ikke garantere at Filmstriben virker på alle Android enheder. Der kommer en app til Android senere på året.

Chromecast
Du kan Chromecaste dine film fra playeren på en Windows eller Mac computer, og fra en Android enhed. Du kan ikke på nuværende tidspunkt Chromecaste fra en iPad eller iPhone. Vi arbejder dog på at få Chromecast indbygget i iOS app’en i en senere version.

Hold dig opdateret
Du kan holde dig opdateret på Filmstribens teknik på Filmstribens hjemmeside.

Nye film på Filmstriben

Materialer