Foto: Mick Jagger
Foto: Mick Jagger

The Rolling Stones i Parken 3. oktober

02.10.17
Hvis du vil høre verdens ældste, fortsat eksisterende rockorkester, er der mulighed for det, når The Rolling Stones giver koncert i Parken 3. oktober.

The Rolling Stones kan næste år fejre gruppens 55 års jubilæum, og de 3 oprindelige medlemmer af gruppen – samt det ”nye” medlem, Ronnie Wood, der efterhånden ikke er helt så ny mere – fortsætter ufortrødent med at turnere verden rundt med deres rock´n´roll show. I 2017 er det 10 år siden, Rolling Stones sidst lagde vejen forbi Parken, og selv om gruppen i 2014 optrådte på Roskilde Festivalen, er et besøg af verdens største rockband i Danmark ikke hverdagskost. Men nu er gruppen altså på vej hertil igen, denne gang med turnéen ”Stones – No filter”.

Lån cd'er med The Rolling Stones

Der er næppe nogen grund til at præsentere The Rolling Stones. Hvis man har lyttet til rockmusik inden for de sidste 50 år, har man ikke kunnet undgå at støde på den britiske gruppe, som siden 1964 har huseret på alverdens hitlister med både singleplader og LP´er, og som blev optaget i The Rock and Roll Hall of Fame i 1989. Hvis der er én rockgruppe, som kunne (og kan) gøre The Beatles rangen stridig som Englands førende beatgruppe (som det hed engang), er det The Rolling Stones.

Selv om flere af medlemmerne i The Rolling Stones efterhånden ligner noget, man bruger til at skræmme børn med, er de stadig i stand til at spille en solid gang rock´n´roll – og det er netop, hvad publikum kan forvente sig til koncerten i Parken d. 3. oktober. Musikerne har lovet at spille gamle hits, nye numre og nogle overraskelser fra bagkataloget, og man gætter næppe meget forkert, hvis man gætter på en svedig aften med et højt lydniveau d. 3. oktober.

Hvis du ikke har mulighed for, råd til eller bare lyst til at høre The Rolling Stones i Parken, er der jo altid den mulighed at høre gruppen hjemme i stuen. Og her kan biblioteket helt sikkert hjælpe:

 
Materialer