Anders Kofoed

Tag på opdagelse i jeres have

Af Anonym (ikke efterprøvet)
15.04.20
Biolog og naturvejleder Anders Kofoed fortæller jer om havens dyr i denne herlige podcast for hele familien. Det er både sjovt og lærerigt.

Man føler sig hensat til savannen med truende rovdyr, men det handler faktisk om insekternes vilde liv og det går altså ikke stille for sig! Naturformidler og biolog Anders Kofoed fortæller om insekter, pelsede og piggede venner i to podcasts om livet i baghaven. Både børn og voksne kan være med, når Anders entusiastisk fortæller om livet i haven.

Vi lover, at I både bliver klogere og kommer til at grine og undres. Du vil for altid se naturen med andre og mere interesserede øjne - og måske også komme til at trække lidt på smilebåndet, når du møder en mariehøne.

I baghaven - insekternes Serengeti

Anders går på opdagelse i græsplænens vilde slette, hvor dyrerigets mest aktive arter - insekterne - vandrer, arbejder og slås.

I baghaven - venner for livet

Anders går på opdagelse i baghavens krat og kroge, hvor der lever mange trofaste - pelsede og piggede - venner hvis man lader græsset og bedene stå.

Anders Kofoed

I Skoven - stærke skovkammerater og rock and roll

Anders går på opdagelse i skoven - bl.a. om skovens mere livlige dyr, om træernes "wood world web" og de sorte geledder af frygtsomme myrer.

I byen - et overflødighedshorn af muligheder

Anders går på opdagelse i byens betonjungle og det mylder af liv, der findes dér - både på, over og under jorden.