Vi anbefaler: Moon Guides - bl.a. til Peru

15.06.16
Jesper Christoffersen, Hovedbiblioteket i Birkerød, har læst: Moon guides – bl.a. til Peru (2014)

Når man rejser på egen hånd ud i den store verden og ønsker at forberede sig bedst muligt, kan man ikke undvære en rejseguide. Der findes et stort antal rejseguides på markedet, fra de danske ”Turen går til...” og ”Oplev ...” til ”Rejsen rundt..” og den kendte serie fra Lonely Planet.

Et noget overset serie på det danske marked kommer fra det amerikanske forlag Moon. Især USA har Moon dækket grundigt, bl.a. med tema-guidebøger om hver enkelt stat. F.eks. er Californien dækket minutiøst med guidebøger om bl.a. ”hiking”, ”wine country” og ”waterfalls”, så næste gang du skal af sted til USA, kunne du overveje en Moon guide.

Inden for de sidste par år har Moon udvidet sortimentet og udgivet titler om destinationer i Europa, Asien og Sydamerika. Moon Peru fra 2014, som er udgivet i en lækker handy udgave på 632 sider og trykt på glittet papir, giver et godt og grundigt indblik i turen rundt i Peru.

Store overskuelige kort i farver, mængder af gode informationer med flotte farvebilleder, store afsnit om de væsentligste attraktioner og overskuelige faktabokse.
Moon Peru er spækket med flotte farvebilleder, og alle afsnit har hver deres farve, så man hurtigt kan finde sine informationer. Der er rejseforslag, fra 48 timer i Lima til den store rundtur i hele landet.

Moon forlaget har desuden en fremragende hjemmeside, www.moon.com  hvor man kan finde alle de informationer, man har brug for, for at kunne planlægge sin individuelle rejse. Biblioteket har et stort udvalg af Moon guides, så kig forbi!

Materialer