Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:30
Pris
30-75
Målgruppe
For alle
For børn og unge

Fællesmiddag for børnefamilier med krea & repair

25.04.24
I dag skal I ikke tænke på aftensmad! Kom og hyg med krea og repair i børnehøjde. Værkstederne er åbne fra kl. 16. Vi spiser sammen kl. 17.30 til hyggelig fællesmiddag for børnefamilier.

Kom og vær med til en hyggelig fællesmiddag med andre børnefamilier midt i biblioteket. Vi serverer spaghetti med vege-bolognese og gnavegrønt fra Byens Deli. Inden vi spiser kl. 17.30, kan I hygge med krea og repair i to værksteder.

I Rudersdal Kommune starter nu projekt Klimafamilie. Det vil I også kunne høre ganske kort om til fællesmiddagen. Har I lyst til at vide mere allerede nu, så se mere information her: Klimafamilie
 

Vær med til: 

Reparationer i børnehøjde med Stop Tøjspild

Fra kl.16-00-17.30

Er der kommet hul i din bamse eller yndlingskjole? Er knæene på bukserne slidt væk af for mange glidende taklinger i frikvarteret? Så hjælper Stop Tøjspild med at lave nemme reparationer på både børne- og legetøj. 

Vi sørger for grejet, I skal bare tage det med, der skal repareres.

Reparationer i børnehøjde har fokus på tekstilreparationer, mens vi henviser til de øvrige repaircaféer på Birkerød Bibliotek til andre dimser.

Alder: fra 5 år ifølge med voksen (yngre børn kan kigge på og komme med input, mens en voksen udfører reparationen)


Kreaværksted: Lav en klunser

Fra kl. 16.00-17.30

Slip fantasien løs i vores kreaværksted og lav en klunser. En klunser er en lille figur af papir, som du selv designer. Vi bruger kasserede bøger, stofrester og andre genbrugsmaterialer, som vi klipper og klistrer til vores helt personlige klunser. 

Alder: fra 4 år ifølge med en voksen.

Fællespisningsarrangementet er en del af UGE17 – folkebibliotekernes festuge for de sytten verdensmål. Torsdag 25. april er National Klimahandledag, hvor der afholdes fællesmiddage over hele landet på kulturinstitutioner, foreninger og medborgerhuse.


Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Cæcilie Helmer Madsen, caehe@rudersdal.dk  
 

Tags