Pennevenner søges

Tredive engagerede elever fra Birkerød Gymnasium har skrevet om deres hverdag, håb og drømme i et ganske særligt år. Kunne du tænke dig at lære et ungt menneske at kende gennem breve?

Efter et inspirerende møde med forfatter Merete Pryds Helle, har eleverne skrevet breve om deres hverdag, håb og drømme. Nu søger klassen sammen med Rudersdal Bibliotekerne ældre Rudersdalborgere, der vil læse og besvare brevene - i forlængelse af en gratis online workshop med Merete Pryds Helle fredag 26. marts.

Husker du pennevenskaberne fra din ungdom? Glæden ved at skrive – og ikke mindst modtage breve? Projekt Litterære Pennevenner på Rudersdal Bibliotekerne genskaber glæden ved brevskrivning i en tid, hvor vi har glæde af at dele perspektiver med hinanden. Første del af projektet har den prisbelønnede forfatter Merete Pryds Helle som skrivecoach.

Det er ikke tilfældigt, at det er de unge og de ældre, der bringes sammen i Litterære Pennevenner. Begge grupper har på hver sin måde været udsatte i corona-tiden. Nu hjælper Rudersdal Bibliotekerne de ældre og unge med at udveksle breve og tanker om fremtiden og det seneste år.

Er du interesseret i at lære et ungt menneske at kende – og få inspiration til at skrive vedkommende og personlige breve? Så meld dig til workshoppen med skrivecoach og forfatter Merete Pryds Helle:

https://rudbib.dk/arrangementer/voksne/merete-pryds-helle-og-litteraere-pennevenner