Invitation: Unges Verdensmål

Lad verdensmålene inspirere dig til at udvikle din hverdag, din forening, skole og dit lokalsamfund.

Vil du være skarpere på, hvordan du kan gøre en forskel for verdensmålene som enkeltpersoner, i foreninger og grupper og med fælles projekter på tværs af grupper?

Så er du inviteret til at være med til at finde nye veje til at arbejde med verdensmålene i praksis. Alle kan være med. Bring fx din glæde for musik og sang eller bevægelse i spil eller byd ind som projektmager eller grøn ildsjæl.

Du bliver udstyret med redskaber og ny inspiration, der kan klæde dig på til at være forandringsagent for verdensmålene. Du møder andre unge fra foreninger og grupper i hele Rudersdal.

Weekend-Workshop og Rådslagning (max 20 unge)
På workshoppen afklarer I sammen hvilke projekter, I ønsker at sætte jeres energi bag, og hvordan I kan realisere ideerne. Rådslagning som metode er kendt tilbage fra oprindelige stammefolk og blev taget i brug, når stammen stod overfor alvorlige situationer, der kunne true stammens velbefindende og overlevelse. I dag færdes unge i mange komplekse situationer, hvor rådslagning stadig er brugbar til at undersøge en sag og afdække nye perspektiver.

Der er morgenmad, frokost og kage, begge dage, som Dansk Syrisk Kulturforening tilbereder.

Tid og sted
Dato: 26. september fra 10 – 18 og 27. september 10-17.
Sted: Frivilligcenter Rudersdal, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A

Gratis for alle unge i Rudersdal.

Tilmeld dig på frivilligcentret.dk (efter først til mølle princippet)

Om projektet
Unges Verdensmål er inspireret af de 17 verdensmål, som blev vedtaget i 2015 af alle verdens ledere og som skal finde fælles løsninger på mange af jordens største problemer inden 2030.

Med projektet ønsker vi at invitere jer, til at inspirere hinanden, og meget gerne, få os alle til at tage ansvarsfulde og omsorgsfulde valg, der kan gøre en forskel – lokalt og globalt. Projektet er støttet af partnerskabspuljen i Rudersdal Kommune.

Vi glæder os til at samle jer om verdensmålene!

Frivilligcenter Rudersdal, Ung i Rudersdal, Rudersdal Bibliotekerne, DFUNK, Dansk Flygtningehjælps Ungdom, Verdensmål i Hverdagsliv.

Filer