Praktikanten anbefaler: Den usynlige krig

Leder du efter en vildt spændende og medrivende bog? Så se her hvad vores praktikant Solveig anbefaler.

Olivia er en af bogholderne for Ministeriet for Sandhed og Fiktion, og sammen med resten af sit team af fiktionsagenter rejser hun ind i bøger for at beskytte dem mod andre udefrakommende agenter.
Men da teamets mission går galt, bliver de blandet ind i en konflikt mod fjender de ikke ved hvem er. Ukendte folk prøver at få dem af vejen, og Olivias team kan pludselig kun stole på sig selv, da de prøver at opklarer det rod, de er blevet en del af.

Noget rigtig unikt jeg godt kan lide ved bogen, er den måde man rejser ind i bøgerne sammen med hovedpersonerne. Når vi kommer ind i en ny bog, får vi nemlig kapitler fra den, som om vi selv sad og læste den. Layoutet og fortællestilen skifter, så man virkelig får en følelse af, at man læser en anden bog, og det elsker jeg virkelig. 
Derudover er bogen fyldt med twists, og man kan aldrig helt vide hvem, der er til at stole på. Alle personerne i Olivias team er forskellige og gemmer på forskellige baggrunde og hemmeligheder, som man langsomt finder ud af mere om.

”Den usynlige krig” er første bog i serien ”Tavse verdener”. Bog to og tre er allerede udkommet, og der er forhåbentlig ikke så lang tid til, at nummer fire udkommer.

Tags
Materialer