Mød Katrine Engberg & Anne Mette Hancock live på skærmen

Krimiforfatterne Katrine Engberg og Anne Mette Hancock skriver thrillere, der stryger direkte ind på bestsellerlisterne. Tirsdag 22. september kl 19.30 kan du opleve de to i forfatterinterview om både ondskab og venskab, når Rudersdal Bibliotekerne streamer live med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Sluger du den ene krimi efter den anden, er du fascineret af optrevlingen i en politiefterforskning, af ondskabens væsen og psykologien bag forbrydelser? Så har du nu mulighed for at opleve og stille spørgsmål til to forfattere, der har det præcis ligesom dig. Nemlig 22. september kl 19.30, når Rudersdal Bibliotekerne får besøg af Katrine Engberg og Anne Mette Hancock, der indenfor få år har placeret sig i krimi-superligaen med hver deres bestseller-serie.

Anne Mette Hancock er aktuel med sin tredje krimi ”Pitbull”, og Katrine Engbergs helt nye og femte krimi ”Isola” er lige på trapperne og udkommer 29. september.

Interviewet med de to forfattere vil bl.a. give et kig ind i deres krimiværksted og researchen bag ”Isola” og de andre spændende krimiplots. De to er faktisk også nære venner og begyndte deres venskab på en ret usædvanlig måde, så vi skal ikke kun snakke om ondskab – men også om venskab.

Forfattermødet med Katrine Engberg og Anne Mette Hancock er en del af efterårsprogrammet på Biblioteket live, en ny platform udviklet af Rudersdal Bibliotekerne, hvor man kan opleve aktuelle forfattere i direkte interview.

Interviewet 22. september livestreames kl. 19.30 på Rudersdal Bibliotekernes facebookside, hvor du kan deltage og stille spørgsmål til Katrine Engberg og Anne Mette Hancock undervejs i kommentarfeltet. Samtalen kan også efterfølgende ses på rudbib.dk/live.