Maden mellem os

03.04.19
Under overskriften "maden mellem os" går landets biblioteker sammen med Danmarks Radio på opdagelse i vores mad og måltidskultur i Danmark anno 2019. Det gælder også på Rudersdal Bibliotekerne, som i hele april byder på udstillinger og aktiviteter for både store og små.

Maden er sjældent det eneste, det handler om, når man sætter sig til bords. 32 % af danskerne mener f.eks., at godt selskab er vigtigere end selve maden. I ugerne 11-18 kaster DR og Danmarks Biblioteker sig over den madkultur og de sociale koder, som knytter sig til, hvem, hvad, hvor og hvordan vi spiser sammen, når temasamarbejdet "Maden mellem os" løber af stablen.

På Rudersdal Bibliotekerne dækker vi op med finurlige fakta om danskernes måltidsritualer, litteraturspækkede temaudstillinger og mundvandsløbende aktiviteter som f.eks. "tegn din livret" og "kend dine rødder". 

Fællesspisning

Måltider kan deles, viden kan deles. Kan glæden, som f.eks. glæden over foråret, også deles? Det finder vi ud af onsdag 24. april på Hovedbiblioteket Birkerød, hvor vi inviterer Rudersdal borgere til fællesspisning under temaet 'at dele'.

God fornøjelse og velbekomme.