Om dette arrangement

Tid
17:30 - 18:15
Pris
Gratis
Lokalitet
Vedbæk Kulturhus
Vedbæk Stationsvej 20A
2950 Vedbæk
Medarrangør
Målgruppe
For alle
For voksne

Foredrag: Elon Musk & den nye verdensorden

23.05.24
Kom til foredrag om Elon Musk på Vedbæk Kulturnat. Og hør hvorfor verdens rigeste mand involverer sig i storpolitik?

Bliver det farligt for os alle, når Elon Musk blander sig i krige, præsidentvalg og den demokratiske samtale med sit sociale medie X?

Elon Musk har opnået en hidtil uset magtposition, hvor han med sine teknologier, penge og politiske forbindelser har direkte indflydelse på vores liv.  Men hvad vil Elon Musk? Og hvem kan stoppe ham, når han går over grænsen?

På Vedbæk Kulturnat kan du høre fortællingen om, hvordan Elon Musk har opbygget sin omsiggribende magt, og hvordan han i dag bruger den. Men hvad er målet for verdens rigeste mand - en bedre verden, mere magt eller er det et større overskud?

Vær med, når Ole Hall, prisbelønnet DR-journalist, giver sit bud på, hvorfor og hvordan Elon Musk påvirker den nye verdensorden i et højaktuelt foredrag, som også giver indblik i de teknologier, som Musk er i færd med at skabe.

Ole Hall er forfatter til den anmelderroste biografi ”Techmogulen Elon Musk: Manden der vil forme vores fremtid”, som udkom i 2023. Ole Hall er erhvervsjournalist i DR, hvor han jævnligt medvirker i programmer som P1 Morgen, P1 Orientering og Genstart. Han er derudover forfatter til flere erhvervsbøger, bl.a. om Pandora, Kasi-Jesper og Ryaniar.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Vedbæk Kulturhus

Gratis adgang, bare mød op.

Se mere om programmet for Vedbæk Kulturnat på vedbækkulturhus.dk

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Anne Hermansen på aher@rudersdal.dk