Om dette arrangement

Tid
13:00 - 13:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

AFLYST: Foredrag med Mathilde Korsvig: Genbrug & genanvend anno 2024

27.04.24
Hvordan gør det en forskel, når du sorterer affald derhjemme? Og hvordan kan vi mindske vores affaldsaftryk? Vær med, når Mathilde Korsvig fra Vestforbrænding fortæller om genanvendelse anno 2024.

OBS: FOREDRAGET ER AFLYST. 

Hør Mathilde Korsvig, forretningsudvikler ved Vestforbrænding og erklæret genbrugsnørd, fortælle om genanvendelse i Danmark anno 2024. På Store Byttedag 27. april fortæller Mathilde om konkrete initiativer, hun er med til at afprøve ude på selve genbrugsstationerne. For der er stadig meget af det affald, der med de rette indsatser kan anvendes i nye materialer.

Hør hvilket materiale, der er allersværest at genanvende, men som vi stort set alle har derhjemme og troligt fortsætter med at købe. Du får også Mathildes bedste råd til, hvad du selv kan gøre for at mindske dit affaldsaftryk - og hvorfor det faktisk batter noget, når du og din familie sorterer affaldet derhjemme.

Mathilde Korsvig er kandidat i miljøplanlægning, arbejder som forretningsudvikler på Vestforbrænding og interesserer sig for alle former for genbrug. Hun er oprindelig uddannet skrædder og afholder i sin fritid også workshops i syning, upcycling og tøjreparationer. Mathilde bor i Birkerød med sine to børn.

Gratis adgang, bare mød op

Arrangementet er en del af UGE17 – folkebibliotekernes festuge for de sytten verdensmål.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Cæcilie Helmer Madsen på caehe@rudersdal.dk