Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Lokalitet
Ude i den friske luft – start ved Hovedbiblioteket i Birkerød, Holte Bibliotek eller Nærum Bibliotek
Målgruppe
For børn
For børn og unge

Monstergod gåtur - Børnenes Danmarks Indsamling 2023

09.01.23 - 04.02.23
Ved du alt om monstre og har du gode gåben*? Så tag familie og venner i hænderne og gå en monstergod gåtur i jeres lokalområde med monsterquiz på mobilen og saml samtidigt penge ind til Danmarks Indsamling 2023.

Danmarks Indsamling 2023 har endnu engang fokus på børn i Syrien, og du kan som barn i Danmark hjælpe ved at samle kilometer med benene. For hver kilometer du går, donerer Novo Nordisk Fonden 20 kr. til Danmarks Indsamling. Rudersdal Bibliotekerne hjælper dig til både at gå en masse kilometer og til at registrere dem.

*alle må deltage, og er man forhindret i at gå turen, kan man køre den på cykel, i barnevogn, i kørestol, få en anden til at gå for sig eller noget helt femte – vær dog opmærksom på, at nogle steder på ruten kan være smattet, hvis vejret er vådt.

Sådan gør du: 

  • Download appen Woop på mobilen
  • Opret en burger
  • Find ruten “Monstergod gåtur Birkerød,” Monstergod gåtur Holte” eller ”Monstergod gåtur Nærum” alt efter jeres placering
  • Følg posterne og svar på quizspørgsmålene
  • Vis din færdiggjorte gåtursquiz til bibliotekaren på dit bibliotek – her hjælper vi dig også med at registrere dine kilometer
  •  Få et gå-diplom som beviset for din indsats

Hvis man går turen udenfor betjent åbningstid eller i anden sammenhæng har gået en god gåtur med en masse kilometer, kan man også selv registrere sine kilometer på www.dr.dk/vigårsammen. Herfra kan man også selv finde og printe diplomet.

Alder: fra ca. 6 år
For familier