Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
For børn og unge

KAPAW! Lav en tegneserie i din sommerferie

24.06.24 - 10.08.24
En gris med flagermusekræfter, en hævntørstig kat, en hidsig and i matrosbluse uden bukser på og alverdens superhelte. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan støde på i tegneseriernes verden.

I løbet af sommerferien hylder Rudersdal Bibliotekerne tegneserien og alle de smukke, rørende og sjove oplevelser, de giver os. Kom forbi bibliotekerne i Birkerød, Holte og Nærum og fold din egen tegneserie ud. Vi sætter tegnegrejet frem i den betjente åbningstid i uge 26 - 32, så du kan lave din helt egen tegneserie. Du skal finde på en god historie og finde ud af, hvordan du omsætter den i billeder – og måske ord. I Birkerød kan du hænge din tegneserie op, så andre kan læse den og blive inspirerede, før du tager den med hjem, når sommerferien er forbi.  

Hvorfor tegneserier?
Tegneserier og graphic novels er en af tidens mest populære tendenser for både børn og unge – og faktisk også for voksne. Undersøgelser viser, at kombinationen af ord og billeder sparker læselysten og -nysgerrigheden i gang – og selv dem, der ellers ikke synes læsning er sjovt, kan lokkes til at læse en Jumbobog i sommerferien. 

Aldersgruppe: fra 6 år, yngre børn kan være med sammen med voksne.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Signe på siber@rudersdal.dk.
 

Materialer