Anne Mette Hancock: Pitbull

”Pitbull” er tredje bog i Anne Mette Hancocks stærkt underholdende krimiserie om makkerparret journalisten Heloise Kaldan og hendes gode ven, den bramfrie efterforsker Erik Schäfer.

I ”Pitbull” kommer Heloise på sporet af en forbrydelse i forbindelse med en research til en reportage om Røde Kors’ vågetjeneste, og hun har i den forbindelse knyttet et bånd til den ældre kræftsyge sønderjyde Jan Fischoff. En dag betror han Heloise, fuld af angst og plaget af en sort samvittighed, at han har været skyld i noget frygteligt; en voldsom forbrydelse. Da Heloise begynder at undersøge sagen nærmere, opdager hun, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne. Derfor beslutter hun sig for at rejse til Sønderjylland for at komme til bunds i sagen, og hun får brug for hjælp af efterforsker Erik Schäfer.

Størstedelen af handlingen er henlagt til Sønderjylland, hvor Anne Mette Hancock selv er født og opvokset. Og kendskabet til Sønderjylland mærkes, for Hancock formår på bedste vis at skabe levende billeder af både fortidens og nutidens miljø omkring Sønderborg.

Det er en ægte page turner vi har at gøre med her. Hold nu op, hvor er det en spændende og velskrevet krimi. Der er et godt flow i bogen, et godt plot og så er bogens finale meget overraskende.

Anne Mette Hancock debuterede i 2017 med ”Ligblomsten”, der er første bind i serien om Heloise Kaldan og Erik Schäfer. Bogen indbragte hende Det Danske Krimiakademis Debutantpris. Hendes serie er blevet en stor succes hos læserne, og bøgerne er ligeledes solgt til filmatisering. Jeg kan kun sige: Læs!

Tirsdag 22. september kl 19.30 kan du opleve både Anne Mette Hancock og Katrine Engberg i forfatterinterview om både ondskab og venskab, når Rudersdal Bibliotekerne streamer live med mulighed for at stille spørgsmål undervejs.