Om dette arrangement

Tid
9:30 - 12:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
For voksne

Foredrag: Ud i naturen - hvorfor er naturen god for dig og din sundhed?

06.05.24
Hør om naturens indvirkning på hjernen, nervesystemet og din mentale sundhed ved det årlige Grøn Puls 60+ arrangement.

Har du undret dig over, hvad der sker, når du er ude i naturen og hvad der sker i din hjerne og krop, når du udsætter dig for natur?

Så kan du få svarene når fysioterapeut Linn Trentel Busch fra Ergopro holder foredraget ”Naturtræning: Forbundethed, Fællesskab og Sundhed gennem Livet”.

Få lidt Grøn Puls oveni

Foredraget holdes i forbindelse med det årlige Grøn Puls-arrangement, der kombinerer foredrag og bevægelse.

Hvis du ikke har skiftet bekendtskab med Grøn Puls tidligere, så er Grøn Puls et koncept, der har eksisteret i over 10 år.

Grøn Puls er primært for målgruppen 60+, som er bosiddende i Rudersdal Kommune, og som har lyst til at komme ud og bevæge sig i naturen sammen med andre. Træningen er udendørs med stræk, styrke, løb, rask gang og et godt grin.

Der er gå-, lunte- og løbegrupper. Ruterne er ca. 2, 3 og 4 km. Træningen begynder med fælles opvarmning og fortsætter i den omkringliggende natur. Der sluttes af med fælles stræk og afspænding.

Det sociale samvær og fællesskabet har lige så stor betydning som selve træningen, og derfor arrangeres der udover træning også en række ture og foredrag, hvor sveden på panden bliver krydret med picnic eller gåture med historiske fortællinger. Grøn Puls løber hele året rundt - uanset vejr.

Den 6. maj behøver du ikke at deltage i Grøn Puls-delen, men hvis du har lyst, kan du få lidt let træning og en smagsprøve på hvad Grøn Puls er.

Billetter købes via oplev.rudersdal.dk