Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Medarrangør
For voksne

Emilie Lilja & Tina Werborg: Må vi elske tøj, når Jorden brænder?

30.05.23
Debataften med influenceren & tøjaktivisten bag podcasten ”Tøjkrisen”.

Må vi elske tøj, når Jorden brænder? Det spørgsmål stiller influencer Emilie Lilja og tøjaktivist Tina Werborg skarpt på i deres fælles podcast ”Tøjkrisen” – og nu også til en spændende debataften, hvor du kan møde dem begge to.

Emilie Lilja og Tina Werborg har en fælles sag: Vær med, når podcast-parret deler deres erfaringer som erklærede tøjelskere på mission for en ansvarlig og bæredygtig mode- og tøjkultur. Du vil bl.a. kunne høre om:

Hvordan du kan dyrke din glæde ved tøj, mode, personlig stil – og samtidig shoppe ansvarligt uden at falde i ”fast fashion-fælden”.

Er det reelt muligt at have en tøjkultur og et klædeskab fyldt med kreativitet, fest og lækre outfits uden at belaste klimaet?

Hvordan gennemskuer du greenwashing?

Og hvad stiller du op med de dilemmaer, der melder sig, når du gerne vil gøre ”det rigtige” - men bare også elsker tøj?

Du får selv mulighed for at byde ind med dine egne overvejelser og erfaringer under arrangementet, hvor Emilie Lilja og Tina Werborg lægger op til samtale og debat.

Emilie Lilja er influencer og kreativ strateg med flere end 73.000 følgere på Instagram. Tina Werborg er tøjaktivist, kvinden bag anothercloset.dk og forfatter til bogen ”Garderobemanifestet – 10 gode grunde til at genoverveje dit næste tøjkøb”.

Sammen står de bag podcasten ”Tøjkrisen”, hvor de med forskellige gæster diskuterer (ind imellem højlydt) afsavn, dilemmaer, forvirring og de modstridende følelser, der følger et ønske om et (mere) bæredygtigt klædeskab. De zoomer ind på emner som fast fashion, greenwashing, modeugen, trendfobi, sneaker-hype, genbrug og købestop. Og giver i hvert afsnit tips og tricks til, hvad du selv kan gøre som forbruger lige nu.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Sarah Kidmose Hansen, sarkh@rudersdal.dk

Arrangementet er lavet i samarbejde med foreningen Stop Tøjspild og støttet af VELUX-fondet.