Voksne

Foredrag: Nutidens intensive forældreskab

Vi ønsker det bedste for vores børn, men hvad er dét? Aldrig har der været så mange krav, forventninger og information til den unge forældregeneration. Vær med til et tankevækkende og befriende foredrag, hvor to psykologer og en sundhedsplejerske skiller fakta og myter ad.
Tid
19:00 - 21:00
Bibliotek
Holte Bibliotek
Adresse

Holte Midtpunkt 23
2840 Holte
Danmark

Vi lever i en kultur, hvor hvert valg, vi tager på vores børns vegne, tillægges enorm betydning:

Amning eller ej? IPad eller ej? Klare regler eller laissez faire i hjemmet?

Vi skal som forældre navigere mellem stadig mere information og stadig flere forestillinger om det gode familieliv. For børnenes trivsel og udvikling er på spil, tænker vi. Men hvordan kan vi egentligt forstå børns udvikling, og hvordan vurderer vi, hvad der er bedst for vores børn?

Kom til et tankevækkende og befriende foredrag med Toril S Jensen og Trine Sonne, begge forskere med phd-grad i psykologi ved henholdsvis VIA University College og Aarhus Universitet.

Sammen har de skrevet bogen ”Fakta og myter om børns udvikling”, der søger at rydde ud i nogle af mange myter, synsninger og forestillinger, som forældre i dag skal manøvrere i.

Ved foredraget medvirker også Dorthe Fischer fra Rudersdal Kommune, der gennem sit mangeårige virke som sundhedsplejerske har fulgt og rådgivet forældre til små børn og som oplever et stadig stigende forventningspres hos unge forældre.

Arrangeret i samarbejde med LOF- og Familieskolen.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Cæcilie Helmer Madsen på: caehe@rudersdal.dk