Nyt fra biblioteket

Oplevelser på biblioteket - efterår 2024

Læseglæde, fællesskaber og oplevelser sammen er omdrejningspunktet for efterårets program for børn og voksne.

Af Rudersdal Bibliotekerne

Læseglæde, fællesskaber og oplevelser sammen er omdrejningspunkt for efterårets program for børn og voksne, som du her får et udpluk af - og som vi glæder os til at tage hul på. I børnebiblioteket får vi bl.a. besøg af Sallys far, Thomas Brunstrøm og Jan Kjær, manden bag Nomernes fantastiske univers.

I efteråret kan du både i Holte og Birkerød møde aktuelle forfattere, som på forskellig vis har en stemme i den samfundsaktuelle debat, bl.a. om indretningen af vores arbejds- og familieliv, det amerikanske præsidentvalg og en vis minksag. Vi får bl.a. besøg af Maj My Humaidan, Stine Askov, Steffen Kretz og Mathilde Walter Clark.

Årets helt store højdepunkt på Rudersdal Bibliotekerne er genåbningen af Holte Bibliotek, som er indrettet med inspiration fra Holtes smukke, grønne omgivelser. Holte Bibliotek er udvidet med ca. 270 kvm, et stort nyt børnebibliotek, et fleksibelt foredragsområde og ikke mindst studierum, mødelokaler og borgerkøkken, som du kan benytte. Sammen med jer vil vi udvikle biblioteket til Holtes lokale, kulturelle midtpunkt, mødested og foreningsrum.

Du kan læse meget mere om tanken bag og brugen af det nye Holte Bibliotek her på rudbib.dk. Her kan du også se hele vores arrangementsprogram, ligesom du kan holde dig orienteret om alle arrangementer i vores månedsoversigter ’Det sker’, som kan hentes både i Birkerød, Holte, Nærum og på Bakkehuset i Vedbæk.

Vi glæder os til at møde dig og din familie på biblioteket.

De bedste hilsner

Maiken Ellegaard Madsen
Bibliotekschef