Sprogsaloner

Taler du et fremmedsprog og kunne godt tænke dig at mødes med andre, der taler sproget, så kom til vores sprogsaloner.

Bibliotekets sprogsaloner er for dig, der taler et fremmedsprog og gerne vil holde det ved lige. Du er enten i gang med at lære sproget og vil gerne supplere undervisningen med samtaletræning - eller du har taget alverdens kurser og/eller har opholdt dig i længere perioder udenlands, så du mestrer det talte sprog uden de store vanskeligheder - i så fald kan du møde ligesindede på et rutineret hold.

OBS! Alle tilmeldte får besked om holdstart ultimo august.

Fransk salon

Icon Description

Har du lyst til at vedligeholde dit fransk?

 Parlez-vous français - men taler det for sjældent? Eller er du i gang med at lære sproget? Så tag i fransk salon på biblioteket. Her kan du tale om fransk kultur, litteratur eller bare vind og vejr – en français og sammen med andre frankofile. Der er ikke tale om undervisning, men sprogtræning gennem samtale. Tovholderen deltager kun første gang, men hjælper gerne med at skaffe artikler eller bøger, som samtalen kan tage udgangspunkt i.

 

Rutineret hold

Birkerød Bibliotek, Paludan
Tirsdag i lige uger kl. 16-17.30
Start 3.9. – slut 29.4.
Tovholder: Julie Garde 7268 5757 / jg@rudersdal.dk


Blandet hold

Holte Bibliotek
Onsdag i ulige uger kl. 15-16.30
Start 11.9. – slut 23.4.
 

Tovholder: Julie Garde 7268 5757/ jg@rudersdal.dk

Italiensk salon

Icon Description

Har du lyst til at vedligeholde eller forbedre dit italiensk?

 Parla l’italiano - men savner nogen at tale med? Eller er du i gang med at lære sproget? Så kom i italiensk salon på biblioteket. Her kan du tale om italiensk kultur, litteratur eller bare vind og vejr – in italiano og sammen med ligesindede. Der er ikke tale om undervisning, men sprogtræning gennem samtale. Biblioteket hjælper gerne med at skaffe artikler eller bøger, som samtalen kan tage udgangspunkt i.

 

Birkerød Bibliotek, mødelokale 3 

Tirsdag i ulige uger kl. 16 -17.30
Start 10.9. – slut 22.4.
Tovholder: Julie Garde 7268 5757/jg@rudersdal.dk

Tysk salon

Icon Description

Har du lyst til at vedligeholde eller forbedre dit tysk?

 Sprechen Sie Deutsch - men savner nogen at tale med? Eller er du i gang med at lære sproget? Så kom i tysk salon på biblioteket. Her kan du tale om tysk kultur, litteratur eller bare vind og vejr – auf Deutsch og sammen med ligesindede. Der er ikke tale om undervisning, men sprogtræning gennem samtale. Tovholderen deltager kun første gang, men hjælper gerne med at skaffe artikler eller bøger, som samtalen kan tage udgangspunkt i.

 

Holte Bibliotek

Mandag i lige uger kl. 16-17.30
Start 2.9. – slut 28.4.
Tovholder: Julie Garde 72 68 57 57, jg@rudersdal.dk

Spansk salon

Icon Description

Har du lyst til at vedligeholde eller forbedre dit spanske?

¿Habla español - men taler det for sjældent? Eller er du i gang med at lære sproget? Så tag i spansk salon på biblioteket. Her kan du tale om spansk/latinamerikansk kultur, litteratur eller bare vind og vejr – en español og sammen med andre aficionados. Der er ikke tale om undervisning, men sprogtræning gennem samtale. Tovholderen deltager kun første gang, men hjælper gerne med at skaffe artikler eller bøger, som samtalen kan tage udgangspunkt i.

Tovholder: Julie Garde 72 68 57 57, jg@rudersdal.dk