Kogebog med 100 kødfrie hovedretter inddelt efter årstiderne. Retterne spænder bredt fra pastaretter, madtærter, salater, supper, wokretter, pizza og grønne klassikere som gazpacho, ratatouille og falafler. Med basisopskrifter
Emner
vegetarretter
Hvor står den?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
ISBN
9788793604872
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
348 sider
Forlag
Strandberg
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Smagen af sommer
Mangler du inspiration til grillen, salaten eller den hjemmelavede is? Vi har samlet de bedste smagsoplevelser her.Læs mere - Nyhed
Bæredygtig Badass
Lad din bæredygtige omstilling begynde der, hvor du i forvejen finder glæde og interesse. Om det så er i haven, værkstedet, køkkenet eller klædeskabet. Her er 10 bøger, der guider dig på vej.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Skøn og inspirerende kogebog, hvor alle kan være med. Layoutet er i den populære nordiske og rustikke stil. Opskrifter og billeder af retterne er de samme som i forgængerne. Den samlede udgave har fået en ny forside, forord og et par ekstra små faktabokse om vegetarisk livsstil