Voksne

Lokale fortæller: Børn, humor og livsmod

Det bedste, børn kan få med sig, er LIVSMOD. Her er humor, en optimistisk tilgang til livet og et rodfæstet selvværd dominerende elementer
Tid
19:00 - 20:00
Adresse

Stationsvej 38
3460 Birkerød
Danmark

Foredraget bygger på Per Ryt-Hansens nye bog som er den eneste om dette emne. Bogen blev valgt til "Månededens bog" i maj måned, i Danmarks største bogklub. Bog og foredrag bygger på den omfattende forskning, der er om børns humorudvikling og humorens betydning for børn i samspil med voksne. Den positive kontakt og grundstemning i hjemmet, hvor latteren ligger på lur, sætter sig i børns sind og celler som byggeklodser til et godt immunforsvar over for livets fortrædeligheder. Når vi ler sammen, åbner vi os for hinanden, giver nysgerrigheden vinger og styrker vores relation.

Hør om gode råd og praktiske eksempler fra hverdagen. Hvad synes børn er sjovt hvornår? Hvordan lærer børn humor? Børn med humor bliver sjældent mobbet. Hvem er sjovest – mor eller far? Pas på ironi og sarkasme.

Foredragsholder og forfatter, Per Ryt-Hansen, Birkerød, indehaver af kursusvirksomheden humor.dk siden 2001. Lektor på lærerseminarium i 24 år kombineret med pædagogseminarium og Københavns Universitet i 6 år. Indehaver af en samling på 79 internationale svuppere og 5 børnebørn.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Anette Liebmann på absv@rudersdal.dk