Skriveværksted med Ordskælv

Bliv en del af et skabende fællesskab med andre børn og unge, og få inspiration, sparring og redskaber til at fortælle dine egne historier. Mød forfattere og litteraturaktivister, når Ordskælv flytter ind mellem reolerne.

Har du lyst til at skrive, og går du måske med en forfatterdrøm i maven?

Rudersdal Bibliotekerne arbejder på at skabe et fællesskab, hvor børn og unge arbejder med forskellige genrer. De får råd og vejledning til, hvordan man på forskellige måder kan skrive en spændende og fængende tekst. De får skriveøvelser, taler om planlægning og struktur, og så diskuteres der spørgsmål som f.eks: Hvordan gør man sproget levende og sine karakterer troværdige?

Forløbet kulminerer med en udstilling på biblioteket og med mulighed for at deltage i et internationalt bogprojekt sammen med Ordskælv.

Ordskælv er et nonprofitforlag, et skriveværksted og en bevægelse af litteraturaktivisme, der arbejder for at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden. Ordskælv forbinder mennesker, idéer, værktøjer, ressourcer og organisationer for at empower unge til at samskabe professionelle udgivelser og events baseret på deres egne historier, håb og drømme. Læs mere på ordskaelv.org.

Forfatterværkstedet vejledes af Liv Ea, der debuterede i 2018 med den anmelderroste og stærkt personlige bog "Falder op, kigger ned". Liv Ea er 20 år gammel, uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur. Hun brænder for magisk realisme, for gode historier og for ord der forundrer. Hun har undervist i kreativ skrivning siden 2015 og ved intet bedre end at gå en efter-års tur for at samle kastanjer.

Liv Ea har selv deltaget i flere skriveprojekter, der har givet hende afsæt til selv at blive forfatter, så hun kender alt til unge forfatterspireres behov. Læs mere på livea.dk.

Vi er i gang med at planlægge et forløb, der kan skabe grobund for et skabende og skrivelystent fællesskab. Har du spørgsmål eller input/ideer så er du meget velkommen til at kontakte Cathrine Priis på email: cra@rudersdal.dk eller på fastnet: 4611 5784.