Læseklubber

Har du lyst til at dele dine læseoplevelser med andre? Rudersdal Bibliotekerne tilbyder læseklubber til læseglade borgere.

Information

Tilmelding til læseklubberne starter 7. august kl. 10. Tilmeldingsfristen er 29. august. 

Tilmeld dig læseklubberne ved at klikke på den klub, du vil deltage i. Efter tilmeldingsfristen 29. august, får du besked, om du har fået plads, eller om du er kommet på venteliste. 
 
At deltage i en læseklub er gratis. Biblioteket sørger for at skaffe bøger og supplerende læsemateriale og stiller et lokale til rådighed for læseklubben. Den enkelte klub får tilknyttet en tovholder, som vil være til stede ved intromødet og ellers står til rådighed for spørgsmål og assistance undervejs i forløbet.
 
Den enkelte læseklub kræver minimum 6 tilmeldinger for at blive oprettet. Ved flere end 12 tilmeldinger oprettes ventelister.

Klubberne

Kør selv-læseklub

Har du selv samlet en læseklub, men mangler et sted at være? Så kan din læseklub få husly på såvel Hovedbiblioteket i Birkerød som på Holte og Nærum Biblioteker.

Alle tre biblioteker stiller lokaler til rådighed, også uden for den betjente åbningstid. Biblioteket hjælper med at skaffe bøger til læseklubben efter ønske.

Henvend dig på biblioteket for booking af lokale og udlevering af nøgle eller kontakt Julie Garde på tlf. 46 11 57 57 / e-mail jg@rudersdal.dk

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende læseklubber, så kontakt Julie Garde på tlf. 46 11 57 57 eller e-mail jg@rudersdal.dk.