Et blad med FN's verdensmåls logo

Vi er sammen om verdensmål

Af Anonym (ikke efterprøvet)
25.02.20
Vær med, når vi på biblioteket gør verdensmålene til håndgribelige hverdagsmål med afsæt i det bæredygtige liv for både børn og voksne. 

Vores grønne klode er under pres, og vi er optagede af klima, biodiversitet og vores børns fremtid. Med FN’s 17 verdensmål har vi for første gang nogensinde fået et fælles globalt sprog og en retning for verdens udvikling frem mod 2030.

Et blad med FN's verdensmåls logo

Bæredygtighedsdag 1. marts i Birkerød

Masser af kreative børneværksteder, klimakloge foredrag om at leve for mindre og få tid til mere, suppe serveret ved langborde og en lang række, stærke lokale kræfter, der på forskellig vis arbejder med bæredygtighed.

Det kan man opleve søndag 1. marts, når Hovedbiblioteket i Birkerød omdannes til ét stort oplevelseshus for hele familien med FNs verdensmål som omdrejningspunkt.

Læs mere og hent billetter til Bæredygtighedsdagen

ANNE-CATHRINE RIEBNITZSKY

Anne-Cathrine Riebnitzsky og retten til et godt kvindeliv

Undertrykkelse af piger og kvinder. En opvækst i skyggen af psykisk og fysisk vold. Anne-Cathrine Riebnitzsky går tæt på kvinders og børns livsvilkår i både sine selvbiografiske og skønlitterære romaner. Vi sætter spot på verdensmål nr. 5 ligestilling mellem kønnene.

Læs mere og hent billetter til Anne-Cathrine Riebnitzsky

Et madbord

Fællesspisning: Dyrk, fermentér, sylt - hvad kan vi lære af krigskøkkenet?

Tag dine børn med til en øjenåbnende fællesspisning, hvor vi sætter fokus på verdensmål nr. 12, som bl.a. handler om at mindske madspild, med hjælp fra tidligere generationers skatkiste af viden. 

Læs mere og hent billetter til Fællesspisning

Materialer