Støt dit barns læselyst

Glæden ved at læse er desværre ikke noget, der kommer af sig selv. Mange børn forbinder læsning med skole og lektier og synes ikke ligefrem, det er fedt at skulle læse de anbefalede 20 minutter hver dag. Hvis du synes, det er svært at motivere dit barn til at læse derhjemme, så er der hjælp at hente. 

Guide til forældre

I samarbejde med lærere, bibliotekarer og læsevejledere har eReolen Go udarbejdet et katalog, som skal hjælpe forældre med at understøtte deres børns læselyst. Kataloget indeholder bl.a. læselister, tips og tricks til lystlæsning, og en artikel om hvordan du skaber de bedste rammer for dit barns fritidslæsning. 

Kataloget ligger frit tilgængeligt og kan downloades her

Inspiration til gode bøger

Har I svært ved at finde frem til de gode bøger derhjemme, så er der inspiration at hente på eReolen Go. Her anbefaler redaktionen hver uge gode bøger til børn i alderen 7-12 år. Undersøgelser viser, at de fleste børn foretrækker at få boganbefalinger fra andre børn. Hvis det også gør sig gældende hjemme hos jer, så prøv at sætte podcasten Læsehjørnet på, før der skal vælges bøger. I podcasten, som er produceret af eReolen Go, deler de læseglade børn Molly, Alfred, Hannah, Emma og Benjamin ud af deres gode læseoplevelser. Find podcasten herunder.

Oprindeligt skrevet af Emma, eReolen.