Hjort i disen
Hjort i disen

Efterårsferie i Dyrehaven

13.10.17
Det er snart efterårsferie, og Dyrehaven er en oplagt feriedestination med træernes skiftende farvepalet og kronhjortenes parringsspil.

I efterårsferien vrimler det med tilbud til både børn og voksne: nye biograffilm, aktiviteter på museerne, osv. Et tilbud, der er helt gratis, er en tur i Dyrehaven, som netop i efterårsferien præsenterer sig fra sin allersmukkeste side. Træernes blade stråler i røde og gule kulører, og hvis man er der på det rigtige tidspunkt, kan man også være heldig at opleve kronhjortenes parringsspil med nogle imponerende lydkulisser som akkompagnement.

Tag en tur i Dyrehaven, hvis vejret er til det, og tag gerne børn eller børnebørn med. Ud over naturoplevelserne er der mulighed for at finde svampe i skoven, du kan samle kastanjer til kastanjedyr, og hvis du er der den anden lørdag i ferien – det vil i år sige d. 21.10. – er der Dragefestival, hvor børn og voksne konkurrerer om at vise de sjoveste og flotteste drager.

Inden du tager i Dyrehaven, kan det være en god ide med en tur på biblioteket. Vi har Naturstyrelsens gratis foldere om Dyrehaven, ligesom vi har bøger om den historiske park, som for nylig er blevet udpeget som europæisk verdensarvsområde. Desuden har biblioteket bøger om svampe, om hobbyaktiviteter, om hjorte, om drager – og om alt muligt andet. Velkommen på dit lokale bibliotek!

Lån materialer til din tur i Dyrehaven

Materialer