Foto: Computer på skrivebord
Foto: Computer på skrivebord

Brug biblioteket som din studiemakker

05.09.17
Se her hvad biblioteket kan gøre for dig i løbet af din studietid.

Studiepladser
Du kan bruge hele biblioteket som din egen studieplads, men vi har også indrettet særlige områder med plads og ro til at studere. Book et studierum her. Har du ikke din egen computer med, så kan du booke en computer med internetadgang på alle 4 biblioteker. Du kan lukke dig selv ind på alle bibliotekerne i tidsrummet 7-22. Når du skal have en pause, så snup en kaffe i caféområderne eller find et hjørne og tag en puster i en af sofaerne. 

Spørg os
Er du kørt fast eller, har du brug for inspiration til at indkredse dit emne, så tag fat i en bibliotekar. Du kan møde op når der er personale til stede, eller booke en bibliotekar.

Kilder og litteratursøgning
Vi kan finde bøger om både studieteknik og lige det emne du studerer, og har vi ikke selv bøgerne, så bestiller vi dem til dig.

Ofte findes den nyeste viden på nettet, så tjek altid vores e-baser for de nyeste artikler, bøger og magasiner. Du finder dem her på hjemmesiden. En god base er f.eks. Student Resources in Context, der indeholder millioner af artikler, videoer, interviews indenfor alt mellem himmel og jord. På Faktalink bliver forskellige emner diskuteret dybdegående fra forskellige vinkler og Britannica Original Sources er et godt faktatjekket alternativ til Wikipedia.

Bøger om Studieteknik
Er du kørt til fast på studiet eller har brug for information om hvordan du arbejder med dine studievaner, så lad os hjælpe dig med at finde materialer om studieteknik.

Materialer