Foto: Tablet med den nye hjemmeside
Foto: Tablet med den nye hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.10.14
Vi har lavet en helt ny hjemmeside, som gør det endnu lettere for dig at finde det, du søger.


Den nye hjemmeside giver dig en bedre online indgang til bibliotekernes tilbud. Den er optimeret til alle platforme, så du kan reservere, forny og søge på computere, tablets og smartphones. Derudover vil du nemmere kunne få et overblik over arrangementer, kurser og alt det spændende, der sker på bibliotekerne. Vi er også i gang med at udvikle et inspirationsunivers på hjemmesiden. Det skal guide dig hen til de gode lån, så du finder det helt rigtige at læse, se, spille, høre og opleve.

Udvkilingen af hjemmesiden er et landsdækkende samarbejde, som løbende vil blive forbedret. Siden er ikke helt færdigudviklet, og derfor kan du opleve mindre fejl og uhensigtsmæssigheder. Der vil løbende komme opdateringer, der retter fejl og forbedrer funktionaliteten.


Har du en huskeliste?
På den nuværende hjemmeside har du mulighed for at gemme bøger eller andre materialer i en huskeliste, som er gemt under din brugerprofil. Vi kan desværre ikke flytte indholdet af din huskeliste til den nye hjemmeside.

Løsningen er, at du manuelt opretter indholdet fra huskelisten på den gamle side til en ny huskeliste på den nye hjemmeside. Vi beklager ulejligheden.


Den gamle søgebase
Man vil i en periode stadig kunne tilgå den gamle søgebase. Den finder du her: https://www.genvej.gentofte.bibnet.dk/sites/XBS/pub/search.html


Hjælp til den nye side
Vi har lavet en side med de oftest stillede spørgsmål, hvor du kan finde svar på eventuelle problemer eller spørgsmål.

Der vil blive tilbudt introduktionskurser til dem, der eventuelt har problemer med at finde rundt på den nye hjemmeside. Her vil webmaster Stefan Søndervang guide rundt på, og give tips til hjemmesiden.


Hvad fremtiden bringer
Den nye hjemmeside er starten på en række af spændende projekter, som vi har på bedding. Rudersdal Bibliotekerne er gået med i et samarbejde med 74 andre biblioteker om at udvikle bibliotekernes hjemmesider. Så du kan forvente, at der løbende kommer nye spændende funktioner og muligheder på den nye hjemmeside. For eksempel arbejder vi på at lave en app til mobile enheder, så du kan have biblioteket med dig i lommen. 


Kendte fejl
Der er desværre et par fejl på hjemmesiden, som vi arbejder på at rette - lokalt og nationalt. Fx er der flere steder, hvor der står tekst på engelsk. Vi har også problemer med visning af tidsskrifter - der vises lige nu kun et nummer.

Hvis du finder fejl på siden, må du meget gerne sende en mail til bibliotek@rudersdal.dk