SmartParatSvar-quizzen 2014 for 6. klasser

Af Anonym (ikke efterprøvet)
03.12.14
Tæt løb og spænding til det sidste, da tre 6. klasser dystede om at komme videre i den landsdækkende SmartParatSvar-quiz.
Der var god stemning, hujen og klappen fra klassekammeraterne, da tre hold med de idérige navne: Skovlyskolens Team Butterflies fra 6 a, De pjattede pingviner fra 6 b og Birkerød Skoles De vilde bavianer fra 6 a kæmpede om pointene i SmartParatSvar-quizzen i Rudersdal.
 
Og sikke kloge hoveder – de tre hold på hvert 5 medlemmer! Deres viden var stor inden for litteraturens verden, film, musik, spil, sport og meget mere. Læselysten i vid forstand og lysten til at vide noget er grundlaget for quizzen.
 
Da der var pointlighed måtte to hold ta’ en ekstra runde for at vi kunne kåre en endelig vinder: Team Butterflies, 6 a fra Skovlyskolen. Nu skal holdet være med i den regionale runde i Gentofte d. 14. januar, hvorfra vinderne går videre til den landsdækkende finale d. 25. februar i Odense. Her optager TV2 – og der er en flot – endnu hemmelig præmie – på spil til hele klassen.
 
Her ses det glade vinderhold:
 Vinderne af SmartParatSvar-quizzen 2014