Så er forårsprogrammet 2022 på gaden …

… du kan hente programmet Oplevelser på biblioteket forår & sommer 2022 i Birkerød, Holte og Nærum. Du kan også downloade det til din egen skærm, eller følge med i kalenderen her på rudbib.dk.

Vi glæder os til at møde dig og din familie i den nye forårssæson – både til arrangementer og i det daglige liv på biblioteket. Sæt kryds i kalenderen lørdag 7. maj, hvor vi tyvstarter Tour de France-festen i samarbejde med Rudersdalruten. Du kan bl.a. møde Rolf Sørensen og Dennis Ritter samt Danmarks sejeste rytter, cykelmyggen Egon.

Børnebiblioteket inviterer til oplevelser for forældre og børn på alle alderstrin: Babyrytmik, yoga, leg og bevægelse til historier, raket- og dinosaur-værksteder, hyggelige bogcafeer, Beat&BrøL-koncert og online booktalk til teenagere. Alt sammen med afsæt i børns læsning og leg, der stimulerer sprog og fantasi.

Det er også i børnebiblioteket, at du som far kan møde andre fædre i Fars legestue. Eller booke en børnebibliotekar til din mødregruppe eller personlig bogsnak med dig, dit barn eller din teenager. 

For voksne hælder vi hver uge Ord i kaffen. Her kan du nyde en kop i godt selskab, når bibliotekaren læser højt eller fortæller om bl.a. nye aktuelle bøger og inviterer til at dele dine og andres egne bedste bogtips.

På biblioteket kan du få en snak med kommunens klimamedarbejder, der slår sig ned med spørgetime om ny klimaplan for Rudersdal. Og du kan deltage i spændende samtaler med bogaktuelle Peter Øvig og Merete Pryds Helle.

På biblioteket kan du Gå til Verdensmål og blive klogere på effektive grønne vaner og investeringer. Du kan sy bæredygtigt sammen med andre. Og du kan gå til forelæsninger på Folkeuniversitetet, der flytter ind på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Du kan også svinge forbi på vejen hjem fra arbejde til fyraftenskoncert livestreamet direkte fra Den Sorte Diamant. Til foredrag om Storfyrstinden, en af modstandskampens største heltinder. Eller til Litterær guldalder-salon helt i datidens ånd med oplæsning, kagebord og musiceren. 

Har du lyst til at få tips til masser af gode læseoplevelser, så kan du deltage i bogcafeen Årets Bedste Bøger i både Birkerød, Holte og Nærum.

Rigtig god fornøjelse med det nye program. Vi ses på bibliotekerne i Birkerød, Holte, Nærum og i det nye bibliotekstilbud Bakkehuset i Vedbæk, som åbner i løbet af foråret.

Hent forårsprogrammet 2022 her

Gå til arrangementskalenderen på rudbib.dk
 

 

Filer