Nye læseklubber

Vær med, når vi er sammen om litteraturen, historien og den samfundsaktuelle debat.

I læseklubberne er du i godt selskab med andre, der har lyst til at dele læseoplevelser, tanker og erfaringer med inspiration fra både skønlitteraturen og den nye debat- og faglitteratur. Flere af de læste forfattere kan du møde til arrangementer på biblioteket i efteråret. 

Vi er klar med en række nye læseklubber og helt nye formater. Kom f.eks. til engangslæseklubben Margrete 1, hvor vi læser Anne Lise Marstrand-Jørgensens nye storslåede historiske roman og sammen forbereder spørgsmål til arrangement med forfatteren. Eller hop med på facebook i læseklubben Den skæve klassiker om genudgivne mesterværker, og mødes online en gang om måneden.

Filosofi, debat, kunstnerromaner, science fiction og fede fagbøger er også blandt forårets nye læseklubber. De fleste med fysisk fremmøde, nogle online og flere i begge versioner. Vi fortsætter desuden succesen 100 Danmarkshistorier, hvor vi dykker ned vores fælles fortid i selskab med Anja Olsen, chef for Rudersdal Museer. I alle nye læseklubber deltager en af vores litteraturglade- og kyndige formidlere i alle møder.

Husk også vores ugentlige Novellelæseklub, hvor du blot kan dukke op og få læst op af tankevækkende tekster. Novellelæseklubben findes også i en online version, hvor du via din computer er i med læsefællesskabet hjemmefra. I online-læseklubber deltager en af bibliotekets formidlere også hver gang. Vi kan se hinanden, dele refleksioner og den gode samtale ligesom i de fysiske læseklubber, der mødes på biblioteket. Vær med og gå på opdagelse i litteraturen sammen med os!

Du finder alle læseklubberne her