Foto: Komponist der komponerer
Foto: Komponist der komponerer

Malko uge på Hovedbiblioteket i Birkerød

Vi holder ”Malko-Maraton” i musikområdet på Hovedbiblioteket i Birkerød fra mandag til torsdag fra 27-30. april kl. 10-16.

Kom alene og få selskab her, eller kom flere sammen. Tag plads i vores sofa, og kig med på de kommende maestroer i selskab med DR Symfoniorkestret.  Der livestreames fra DR hele ugen, og vi viser det på vores skærm i udlånet.  Man kommer og går som man vil, selvfølgelig. Tag gerne termokaffen og madpakken med, så kan du klare en hel dag i musikalsk selskab på biblioteket.

Om Malko-konkurrencen

Malko-konkurrencen er en internationalt anset konkurrence for dirigenter. Virkelighedens maestroer konkurrerer i uge 18 i DR Koncerthuset med DRs Symfoniorkester som villigt værktøj.

Vinderen får en række koncerter med verdens førende orkestre og er således nærmest garanteret en karriere indenfor den klassiske musik. Det er de bedste af de bedste der mødes og du kan følge med i det hele. Derhjemme eller her på biblioteket. P2 videostreamer nemlig hele konkurrencen direkte. Om aftenen kan du høre sammendrag af dagens højdepunkter og finalen bliver sendt i tv.

Du kan være med fra starten, hvor du vil hver dag fra 27. april til 1. maj

Spørg din bibliotekar om hjælp eller kast dig ud i materialet herunder.

 

DRs Malko-website

Opdateres løbende. Det er her du kan Video-streame hele forløbet live!

http://www.dr.dk/Temaer/Malko/Artikler/2015/0324125152.htm

 

Programbog

Læs alt om deltagerne og koncertindhold.

https://www.dr.dk/NR/rdonlyres/2B7AB414-C7D2-4E25-B802-E6CDFDF41E30/6094894/Malko_Programbog_til_web.pdfDR

Tags