Foto: Selvbetjeningsautomat
Foto: Selvbetjeningsautomat

Hovedbiblioteket i Birkerød bliver selvbetjent 7-22

14.02.17
Gå på biblioteket i Birkerød, når du har tid. Hovedbiblioteket i Birkerød bliver fra 6. marts et selvbetjent bibliotek, hvor brugerne selv kan lukke sig ind fra kl. 7-22.

Når Hovedbiblioteket i Birkerød bliver selvbetjent 6. marts har borgerne adgang til biblioteket kl. 7-22 alle ugens dage – også når der ikke er medarbejdere til stede. Hovedbiblioteket tilbyder fortsat faglig betjening i ca. 50 timer om ugen.

I forbindelse med Hovedbibliotekets overgang til selvbetjening, bliver den selvbetjente åbningstid i lokalbibliotekerne i Holte, Nærum og Vedbæk udvidet til også at gælde i tidsrummet kl. 7 – 22.

Hvem har adgang til det selvbetjente bibliotek?

For at få adgang til det selvbetjente bibliotek skal du:

  • være indmeldt låner i Rudersdal Bibliotekerne
  • bruge din pinkode på 4 cifre, som du har fået på biblioteket, da du meldte dig ind
  • medbringe eget sundhedskort/lånerkort

Hvordan kommer jeg ind?

hverdage scanner du dit sundhedskort/lånerkort i kortlæseren ved bibliotekets indgang i forhallen, og derefter taster du din pinkode på tastaturet for at kunne komme ind på biblioteket.

I weekenden og på helligdage med selvbetjening scanner du dit sundhedskort/lånerkort i kortlæseren ved indgangen til forhallen og indtaster din pinkode. Ved indgangsdøren til biblioteket scanner du igen kortet i kortlæseren ved indgangen og indtaster din pinkode for at kunne komme ind på biblioteket.