Eventmaker

Er du mellem 15 og 25 år og har en spirende eventplanlægger i maven så er det lige noget for dig at blive Eventmaker.

Du får mulighed for, alene eller sammen med andre, at skabe et eller flere events på biblioteket – helt efter dit eget hoved.
 
Du vil få en sparringspartner fra biblioteket, som hjælper med alt fra stoleopsætning til at søge økonomiske midler fra Rudersdals ungepulje.
Derudover får du en unik mulighed for at stifte bekendtskab med eventverdens mange glæder, få din stemme hørt, opbygge fællesskaber og få erfaringer til at udbygge dit CV.
 
Dit event kan være en engangsoplevelse eller en tilbagevendende begivenhed, det kan være for de mange eller for de få, det kan være hyggeligt eller udfordrende; eller det kan være lige hvad du vil. Det er nemlig dig der skaber, udvikler og sætter rammerne for dit event.
Og hvis du ikke selv har en ide til et event klar, men bare godt vil deltage i tilblivelsen af et, så er det også en mulighed. Vi skaber kontakt mellem dig og andre ildsjæle. Du er også velkommen til af tage inspiration fra idéerne nedenfor. 
 
Lyder det lige som noget for dig, så slå et smut forbi biblioteket og snak med Ann. Du kan også skrive til Aama@rudersdal.dk eller ringe på 46115716.
 

Tags