eMagasiner flytter fra RB Digital

17.02.21
Vores eMagasiner flytter fra RB Digital til eReolen Global den 1. marts 2021.

Platformen RB Digital, der hidtil har været de danske biblioteksbrugeres primære indgang til digitale magasiner, fusionerede den 1. januar 2021 med den amerikanske biblioteksdatabase Overdrive, og i den forbindelse har magasinerne fået ny placering. 

For dig, der i forvejen bruger eReolen Global / Libby til at låne engelske ebøger og lydbøger, betyder tilføjelsen af magasinerne ingen ændringer. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten, og ligegyldigt hvor mange magasiner du låner, er det stadig muligt at låne to bøger ad gangen ud over magasinerne. 

Har du tidligere brugt RB Digital, skal du vænne sig til, at du ikke længere opbygger en historik på samme måde som tidligere. De lånte magasiner på eReolen Global / Libby bliver nemlig automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt. 

Med overgangen til eReolen Global bliver magasinerne en del af bibliotekets single-sign-on. Det betyder, at du ikke længere skal oprette eget login for at læse magasiner. Du skal blot benytte dit almindelige bibliotekslogin. 

Vær opmærksom på, at alle ebøger og lydbøger er på engelsk. Magasinerne er primært på engelsk, men der findes også enkelte magasiner på dansk og tysk. Af danske magasiner finder I bl.a.:

  • Antik & Auktion Denmark
  • ISABELLAS
  • Vi Unge
  • Spis Bedre
  • Psykologi
  • IN

Læs mere om og hent eReolen Global/Libby nu