Program efterår 2018
Program efterår 2018

Efterårsprogrammet 2018 er på gaden

Vi har et hav af oplevelser til dig på Rudersdal Bibliotekerne i efteråret!

Du kan bl.a. glæde dig til at møde en lang række populære forfattere som Sara Omar, Caroline Albertine Minor, Caspar Eric og Tine Høegh. Vi tager dig også med på Golden Days Festival, hvor vi med årets tema om historiens B-sider, bliver klogere på, hvordan vi skal forstå og gentænke vores egen kultur for fremtiden.

Du kan deltage i debatter og høre foredrag om sprog, musik og litteratur, eller se livestreaming fra Aarhus Universitet, hvor forskere beretter om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Også i efteråret kan du deltage i vores populære læseklubber, værksteder, caféer og saloner, og du kan få hjælp til den digitale verden og brug af computer, tablets, mobil eller andet.

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser i form af udstillinger, workshops om robotter og kodning, og sjove aktiviteter og lege med fokus på læsning.

Vi glæder os til at se dig i efteråret!

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek fra mandag den 6. august, eller du kan også bare bladre lidt i den digitale udgave nedenfor.