Efterårsprogram 2019

Så er vi klar med nye oplevelser på biblioteket. Hent efterårsprogrammet på dit lokale bibliotek eller tag et smugkig i den digitale udgave her på hjemmesiden.

Efteråret nærmer sig med kortere og koldere dage, og derfor glæder vi os til at byde dig indenfor på Rudersdal Bibliotekerne til en ny sæson fyldt med oplevelser, litteratur, læring, debat og viden.

Sæt kryds i kalenderen lørdag 5. oktober kl. 13, hvor vi afholder vores store litteraturfestival under temaet ”Sammen om ord”.

Her kan du møde kendte forfattere, deltage i krimi-caféen og aktiviteter for voksne og børn. Helle Helle, Knud Romer, Sara Blædel, Malene Ravn og Eva Tind går på scenen, og for de mindste er der bl.a. sjov og workshop med Nomernes ”far” Jan Kjær.

I 2019 er det 30 år siden, at Berlinmuren faldt, og vores verdens-billede ændrede sig. Det markerer vi i september med en række events og en stor ’Berlinmur’ gennem Hovedbiblioteket i Birkerød.

Vi fortsætter succesen med livestreaming direkte fra syv forelæsninger på Aarhus Universitet, hvor du kan blive opdateret på den nyeste forskning. Kom og oplev bl.a. ”På rumkrydstogt ud i Solsystemet” og ”Mennesker i klimaets brændpunkter”.

Efteråret byder også på spændende forfatterbesøg med markante kvinder i fokus. Mød Ritt Bjerregaard, aktuel med ny erindringsbog om sit politiske liv. Modige Emma Holten, som debatterer, hvad de sociale medier gør ved os. Og historiker Tom Buk-Swienty, der fortæller om sin nye bog ”Løvinden” om Karen Blixen. 

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser i form af udstillinger, workshops og sjove aktiviteter og lege med fokus på læsning.

Rigtig god fornøjelse med efterårets program. Vi glæder os til at se hele familien på biblioteket!