Foto: Efterårets program

Efterårets program er landet!

Nu kan du se efterårets program fyldt med oplevelser til børn og voksne.

Efterårets program ligger nu klar til dig her på rudbib.dk/arrangementer. Du kan også hente det nye trykte efterårsprogram på bibliotekerne i Birkerød, Holte og Nærum.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til et efterår fyldt med forfattermøder, litteratur, samfundsaktuelle emner og nye fællesskaber. Vi inviterer til spændende kulturcaféer og nye læseklubber, bl.a. 100 Danmarkshistorier, hvor vi hver gang har selskab af Anja Olsen, chef for Rudersdal Museer.

Som noget helt nyt bringer vi nu både forfattere og læsefællesskaber helt hjem til dig. Vi livestreamer interview med bogaktuelle forfattere, bl.a. Anders Agger, Stine Pilgaard, Christian Ørsted og norske Vigdis Hjort, hvor du kan stille spørgsmål undervejs. Du kan også deltage i online-udgaver af læseklubber, hvor en af vores litteraturbegejstrede formidlere deltager hver gang.

I september (gen)besøger vi ungdommen under Golden Days festivallen, hvor temaet i år er Forever Young. I oktober, hvor vi stiller vi skarpt på det amerikanske præsidentvalg, kan du møde journalisterne og USA-eksperterne David Trads og Sara Maria Glanowski. Og blandt novembers nordiske stemmer er Jørgen Skouboe fra DR-programmet Nak & Æd samt Danmarks ypperste formidler af vikingetiden, Jeanette Varberg.

For børn og familier er vi også klar med sjove oplevelser; fra vikingetræf til Skrallebang-koncert og indflytterfest for den store legeudstiling Lille Virgil, hvor du kan gå på opdagelse i Ole Lund Kierkegaard univers. Vi hopper også helt ind i bogen, og i december kan du komme til Nøddeknækkeren-ballet med hygge og juleklip.

Vi fortsætter de populære naturvidenskabelige foredrag, hvor Danmarks dygtigste forskere, bl.a. Eske Willerslev, levende og underholdende fortæller om den nyeste forskning. Kom og vær med, når vi streamer live fra Aarhus Universitet.

Rigtig god fornøjelse med efterårets program. Vi glæder os til at se dig og hele familien på bibliotekerne i Birkerød, Holte og Nærum