Foto: Forårsløg i is
Foto: Forårsløg i is

Det kommende forårs oplevelser 2015

19.12.14
Traditionen tro udgives det ene af de halvårlige sæsonprogrammer lige op til jul. Der er mange spændende arrangementer, for enhver smag og for alle aldre.

Vi byder bl.a. på teater for børn, forfatterbesøg af Josefine Ottesen for børnefamilier og Helle Helle og Katrine Marie Guldager for voksne. På det musiske felt kan nævnes Lotte Heises meget personlige og engagerede foredrag om opera, film og foredrag om Steppeulven Eik Skaløe i samarbejde med Reprisen og en dag med fællessang og fejring af Carl Nielsen, der ”fylder” 150 år i 2015.  Og så fortsætter selvfølgelig de ombejlede Lytteklubber for voksne. Året er også 100-året for kvinders valgret, og Jytte Hilden stiller skarpt på betydningen deraf for historien. Vi sætter fokus på fodbold med tre arrangementer, og Per Larsen - tidligere chefpolitiinspektør og nu vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse - fortæller om at være ”På kanten af livet”.

De biblioteksansatte er selv på banen med de mange populære bogcaféer, historisk quizaften, pladecafé med vinyl og kaffe, det mangeårige og populære ”Sæsonens bøger” og meget mere.

Forårsprogrammet rummer en lang række kurser. Foruden kurser i  ”teknikken”: Smartphones, tablets og Windows 8.1 er der indføringer i de offentlige netsteder, vi skal mestre som borgere for at kunne begå os i dagligdagen: NemPost, Digital Post, Borger.dk og Min Rude – og i bibliotekernes services såsom e-bøger, Filmstriben, BibZoom og Netlydbog.dk

Se hvad du kan opleve:

 

 

Hent programmet i pdf format:

Filer