Nyt design
Nyt design

Bibliotekets hjemmeside har fået et nyt udseende

27.11.17
Bibliotekets hjemmeside har fået et nyt design og nogle få funktionsforbedringer.

Rudersdal Bibliotekerne er gået over til det nye design og du vil opleve ændringer. Det nye design skal gøre siden nemmere at bruge og visuelt mere fængende. Selvom siden får et nyt udseende, så er de fleste af de ting, som du skal bruge placeret samme sted. 

 

Brug for hjælp? 

Er der noget du er i tvivl om på den nye side, så har vi samlet vejledninger til de oftest stillede spørgsmål. 

 

Om det nye design 

Hjemmesidesystemet er udviklet til landets biblioteker af Danskernes Digitale Bibliotek (DDB). Det nye design er ikke en ny hjemmeside, men en opdatering til den eksisterende, som ændrer udseende og funktionalitet. Praktisk taget alle landets biblioteker går i de næste måneder over til det nye design, som er skabt på baggrund af brugerønsker og har til hensigt at forbedre brugeroplevelsen. 

 

DDB skriver om den nye opdatering at: "med det nye design kan man blandt andet se frem til en nemmere adgang til lånerstatus og en mere fængende, visuel formidling af indhold og arrangementer. I de indledende brugertests tog brugerne godt imod det nye design: ”Det virker utrolig let at bruge, fungerede helt perfekt. Man farer ikke vild,”  sagde eksempelvis én af de brugere, som var med til at teste designforslaget.”