Online bogklub for børn (fra 10 år)

Har du lyst til at læse en bog sammen med andre?

På onsdag 20. maj starter vi igen op for vores Online bogklub for børn. De kommende tre uger vil vi, sammen, læse fantasy-romanen Ravmedaljonen af Bodil El Jørgensen. Bogen kan lånes som e-bog på ereolen.dk.

Børnebibliotekar Signe Jørgensen og bibliotekar Natasia Årseth Arrøe Christoffersen, vil hver gang, læse et stykke af bogen højt som vi sammen taler om efterfølgende. Der vil også være tid til både anbefalinger og sjove book trailers.

Hvornår?

20. maj, 27. maj og  3. juni kl. 15.30 og ca. 30-45 minutter frem. 

Til forældre

Vi anbefaler at børnene låner bogen på forhånd. Vi kommer højst sandsynligt også til at læse et kapitel eller to fra gang til gang, så vi kommer igennem hele bogen på tre uger.

Bogklubben er for alle børn fra 10 år. Børnene behøver ikke i forvejen at gå i en af de fysiske bogklubber eller have deltaget i online bogklub version 1.

Online bogklub for børn vil foregå i et lukket forum. Børnene skal derfor være tilknyttet en enhed eller computer med tilknyttet e-mail. Der skal være kamera tilknyttet, så alle deltagere kan se hinanden. Signe vil sende en indkaldelse med tilknyttet link til mødet, som børnene skal trykke på ved start for at deltage.

Tilmelding

I skal tilmelde jeres barn ved at skrive til Signe: sjoh@rudersdal.dk

Vi skal have følgende informationer:

  • Mailadresse på den mail, som indkaldelsen skal sendes til.
  • Navn og alder på barnet
  • Hvilken gang barnet ønsker at deltager. De må gerne tilmelde sig alle de indtil videre tre gange, der vil være nyt indhold hver gang.