Heartstopper og noget der ligner

Er du også blevet grebet af serien ”Heartstopper” på Netflix? Har Nick og Charlie stjålet dit hjerte og kan du næsten ikke vente på næste sæson? Så er der heldigvis et par bøger at give sig i kast med.

Heartstopper er en sød og hjertevarm fortælling om kærlighed, venskab og det at være ung, men det er også en serie, som ikke er bange for at tage relevante emner som seksualitet, mobning, homofobi og spiseforstyrrelser op. Og så er Alice Osemans tegninger ikke til at stå for. 

Hearstopper-bøgerne startede oprindeligt som en webcomic skrevet og tegnet af Alice Oseman. I 2019 kom den første del som fysisk bog. I 2021 udkom de første to bøger på dansk og de næste i 2022. I 2023 udkommer den femte og sidste graphic novel på engelsk. Og så har Netflix allerede meldt ud, at der kommer hele to sæsoner mere af tv-serien, så der er masser at glæde sig til.

Læs bøgerne, på dansk eller engelsk, og få et endnu dybere indblik i Nick og Charlies forhold. Du kan også finde noget, der ligner i listen herunder. 

Heartstopper-bøgerne

Noget der ligner