Pige der sidder på en bunke bøger

Book en børnebibliotekar

Børnebibliotekarerne er godt klædt på til at finde bøger inden for de emner og genrer, der passer til barnet og vækker dets læselyst. De har fingeren på pulsen, kender de nye titler og tendenser. De kan også finde klassikeren, der hitter i alle aldre. 

Der skal læses 20-30 minutter hjemme. Og helst hver dag. Det er opfordringen fra de fleste skoler til børnefamilier, men 7 ud af 10 forældre oplever, at det er svært at leve op til kravet, viser ny undersøgelse. Nu er det hjælp at hente på Rudersdal Bibliotekerne, hvor du som noget helt nyt kan booke din egen personlige børnebibliotekar. 

Sådan booker du

Skriv en mail til Signe Johansson Jørgensen: sjoh@rudersdal.dk med nogle stikord om dit barns interesser, alder og læseniveau.

Eller mød blot op hver onsdag fra kl. 15-17 på Hovedbiblioteket i Birkerød
OBS: Der er ferie 14. oktober, så der er det ikke muligt at booke.

Coronainformation

Grundet covid-19 må vi ikke foretage længerevarende ekspeditioner. Derfor vil vi meget gerne have I skriver til os i forvejen. Så vi kan maile sammen om hvad jeres behov er før i møder op. Vi har også mulighed for at ringe jer op, hvis i opgiver jeres telefonnummer i mailen. Ud fra vores samtale vil vi finde det vil passende materialer til jer, som I kan hente om onsdagen mellem 15-17.