Jesper Wung-Sung: En anden gren
Jesper Wung-Sung: En anden gren

Vi anbefaler: En anden gren

30.04.18
Læs den smukke og anderledes kærlighedshistorie "En anden gren".

Anbefalet af Tine Fellenius Christensen, Holte Bibliotek:

Tivoli åbner i 1902 en udstilling. Det er en eksotisk og spektakulær udstilling. For blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere arbejde og underholde. Blandt de udstillede er San Wung Sung, forfatterens oldefar, og blandt gæsterne i Tivoli er Ingeborg Danielsen. Og de to forelsker sig. Men det vækker vild skandale og deres kærlighed får konsekvenser, for kvinder, der omgås kinesere, betragtes som halvkvinder.

Herefter følger vi Sans og Ingeborgs turbulente liv i tiden fra 1902 og frem til 1926, hvor de rejser til en række forskellige byer i forsøget på at skabe en tilværelse for dem og deres børn. 

Jesper Wung-Sung debuterede som forfatter i 1998 med "To ryk og en aflevering", som blev belønnet med Bogforums Debutantpris. Han har siden da skrevet et væld af romaner for både børn, unge og voksne. Med denne roman om hans oldeforældres kærlighed har han fået den ene blændende anmeldelse efter den anden. Og med god grund, for med "En anden gren" viser Jesper Wung- Wung sig som en stor fortæller. Han har formået at binde mange historier sammen til en varm og bevægende roman fuld af indlevelse. Det er en fantastisk smuk kærlighedshistorie, men ikke en rosenrød én af slagsen. 

Bogen giver også et indblik i datidens Danmark og de forhold, der var for kvinder og udlændinge. Og så er bogen fyldt med atmosfære.

Jesper Wung-Sung har helt fortjent vundet dette års De Gyldne Laurbær. Der skal lyde et stort tillykke herfra og tak for en dejlig slægtsroman.
 

Jesper Wung-Sung gæster Hovedbiblioteket i Birkerød til LITTFEST Rudersdal lørdag d. 26. maj kl. 12. »Læs mere og køb billet her

»Læs også interviewet med Jesper Wung-Sung her.

 

Lån bogen på biblioteket

Materialer